2014. július 20., vasárnap

A gondolatok energiái - a tudományos kísérleteken is túl

Rengeteg kísérlet zajlott már le a gondolatok energiái kapcsán, még tudományos keretek között is, bár igaz, hogy ezen kísérletek eredményeit a tudomány hivatalosan alátámasztani nem tudta. A tudósok sem képesek magyarázatot adni arra, hogy mi állhat pontosan ezek mögött, mert magának a gondolatok energiáinak bemérésére a fizika ma még képtelen. 

Milyen kísérletekről is van szó? Egyetlen példát hoznék csak fel, ami nagyszerűen alátámasztja azt, hogy mindez létezik. Steril környezetben több fajta gyümölccsel, zöldséggel is próbálkoztak már, volt csíráztatott bab, paradicsom palánták, de ugyanígy uborkák is. 

A kísérletek lényege az volt, hogy a különválasztott zöldségeket/gyümölcsöket különféle feliratokkal látták el, és ezek feliratai szerint több napon keresztül beszéltek hozzájuk. A kimondott szavak megnyilvánulási mellett (bár erről a kísérletek nem szóltak, de természetessége a dolognak), ugyanilyen jellegű érzetekkel is táplálták meg mondanivalójukat az adott növények felé. 

A végeredmény magáért beszélt. Az a zöldség/gyümölcs, amelyikhez szeretetteljesen beszéltek, és ilyen érzetekkel is gondoltak rá közben, gyönyörű, az átlagosnál is szebb és nagyobb termést hozott, míg azok, melyekhez a gyűlölet, a harag, a csúnyaság társult kisebbek, satnyábbak lettek, de volt olyan, amelyik el is sorvadt. 

A tudomány elsősorban magára a beszédre, a szövegre helyezte a hangsúlyt, hogy ez az, ami a kísérlet eredményeit okozta. Mi viszont tudjuk, hogy bizonyos beszéd mellé a szöveghez illő érzet társul. Az ember még képtelen máshogy megnyilvánulni, természetessége, hogy ha szeretettel beszél, akkor a szeretet érzetei kerülnek előtérbe, és ezekkel az érzetekkel nyilvánul meg, jelen esetben a zöldség/gyümölcs felé. Míg a csúnyaság már negatív érzeteket kelt, a haragról, a gyűlölet szavai mellett társuló érzetekről már nem is beszélve. 

Tulajdonképpen maguk a gondolatok, és a gondolatokat kiváltó érzetek voltak azok, amelyek a kísérlet eredményét befolyásolták. Viszont már maga az, hogy idáig eljutott tudományunk, egy szép teljesítmény, kár, hogy még nem tudja ennek miértjét megfogalmazni. Bízzunk benne, hogy ez hamarosan be fog következni, de már oly formában, hogy már inkább magukra az érzetekre fognak fókuszálni. 

Gondolkozott már valaki azon, hogy a házilag nevelt termések miért egészségesebbek, miért tartalmaznak jóval nagyobb tápértéket és ízt? Azért, mert a gazda (természetesen, ha nem a mennyiségre megy, és az üzleti érdekeket helyezi szem elé) a szeretetével neveli és gondozza őket. Ez ugyanígy történik a háztáji jószágok is. Ugyanis az érzeteket nem csak a növények, hanem maguk az állatok is átveszik. Ezeket az érzeteket minden élő átveszi, az ember is (erről több bejegyzésünk is szól, nem véletlenül).

Ha nem hiszel benne, nyugodtan végezz egy kísérletet Te is!

Azt tanácsolom, hogy a gyűlölet, a harag, a csúnyaság stb. érzeteit hagyd el! Minden energia visszatér a kiváltójához, így, ha ilyen gondolati energiákat, ilyen érzeteket táplálsz akárcsak egy növény felé, azok akkor is visszafognak térni hozzád. A kísérlet enélkül is sikeres lesz, és akkor is észre fogod venni a különbséget, ha az egyik növénnyel érzelmileg egyáltalán nem foglalkozol, míg a másik növényt tiszta szereteteddel táplálod, így gondolsz rá, ilyen érzeteket küldesz felé. Meg fogod látni a különbséget! 

A kísérletet ettől is tovább vezetheted, még pedig azzal, ha szereteteddel és teljes hiteddel táplálod, azzal, hogy valójában csodálatos, egészséges és hatalmas termést fog az adott növény hozni! Ha gondolataid végig pozitívak, meg fogod látni Te magad is a különbséget!


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus



elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Gyógyító
Melin Cedamus






2 megjegyzés:

  1. Hiába küldöm én a legmélyebb szeretetetem a fiam felé, mindig szeretettel és bizalommal várom, hogy jó útra tér, aztán nem tudom mi történik a lelkében, és újra iszik..............................

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      Esetedben karmikus okok is vannak a háttérben.. de ettől függetlenül érzem a kételyeket, a félelmet is benned, melyeket ugyanúgy küldöd fiad felé, mint a szeretetet. Emiatt pedig hol ilyen, hol olyan energia érkezik hozzá, de a változás már megindult nála, még időre van szükség esetében.

      Szeretettel:
      Cramelian & Cedamus

      Törlés