2015. január 24., szombat

Miért jön elő "paranormális" képesség egy komoly baleset után?

Csupán egyetlenegy kérdésre kívánok most rávilágítani. Viszont előtte mindenképpen meg kell, hogy jegyezzem, hogy a címben szereplő "paranormális" szó, az én szótáramban valójában nem létezik. Ennek ellenére jelenleg nagyon sokan ezt használják azon képességek esetén, amelyekkel az emberiség döntő többsége nem tud élni vagy természetfelettinek tart. A szó valójában helytelen, hiszen minden képesség természetes, és ott lakozik mindenkiben, csak nem mindenki képes még használni őket. 

Ezeknek a képességeknek a legtöbbjét el lehet érni tanulással, de ugyanígy a lélekfejlődés folyamán önmaguktól is előtörhetnek. Persze vannak olyan képességek, amelyek tanulással nem, csak a lélekfejlődés megfelelő mértékével sajátíthatók el.

Sok esetben történik az, hogy egyes személyek már úgy születnek meg, hogy bizonyos képességet használni képes, ami azért van, mert azt már előző életében is alkalmazta. Ugyanígy lélekfejlettségi szintjének köszönhetően is előjöhetnek a képességek, bár ehhez több esetben szükség van az adott egyén "ébredéséhez", önvalójának felismeréséhez. 

Amiért valójában ezt a bejegyzést el kezdtem írni, az a címből adódik. Nagyon-nagyon kevesen tudják azt, hogy bizonyos karmikus adósságok blokkolják a lélekfejlődést, de blokkolnak ezáltal bizonyos képességeket is, sokszor mindet. Ezt pedig nevezhetjük nyugodtan karma által elzárt útnak. 

Sok esetben hallhattál már arról, hogy többekben képesség ébredt fel az után, hogy balesetet szenvedtek, súlyos balesetet. Ilyen például egy villámcsapás, egy karambol, de akár egy lépcsőn történő leesés is. Amikor valakivel ez történik, amikor ez után tör elő egy képessége, az mind azért van, mert már korábban ez megvolt benne, régebbi életében/életeiben használta, de a karma okán elvesztette. Olyan cselekedetet követett el, ami miatt egészen addig a képesség nem volt használható, amíg a karma kiváltott energiái meg nem semmisültek, amíg a kiváltott ok hozzá okozatként vissza nem tért. 

A kiváltott ok valójában egy helytelen cselekedet, ami visszalépést eredményezett a spirituális fejlődés láthatatlan lépcsőjén minden ilyen ember számára. Onnantól kezdve viszont, hogy ez a baleset bekövetkezett, a kiváltott okok energiái megszűntek létezni, a képességeik visszatérhettek, melyeknek révén a lélekfejlődésük a korábbi ütemében folytatódhatott! Így a képességeiket továbbra is saját döntésük szerint használhatták ezek a személyek. 

Viszont egyetlenegy, sőt még több képesség használata sem emel mások felé senkit, akik úgy gondolják magukról, hogy ezáltal többek, azok ezt rosszul hiszik, sokkal sikeresebbek lesznek képességeik révén akkor, ha alázatosabban fognak mások irányába gondolkodni. Nemcsak emiatt a bejegyzés miatt, de most erre való tekintettel arra kérek mindenkit, hogy képességeivel másoknak ne ártson, azokat ne az emberek ellen, hanem ő értük használja! Magáért az emberiségért!


Szeretettel:
Carmelian & Cedamus


elérhetőség:
carmelian14@gmail.com
cedamusmelin@gmail.com

facebook:
Carmelian Spirituális Segítő
Melin Cedamus






14 megjegyzés:

  1. Kedves Cedamus!
    Velem pontosan ez történt.Volt egy balesetem ,amelyet ép bőrrel meg úsztam. Csak amire emlékszem,hogy ez nem történhet meg velem .Otthon vannak a gyerekek fel kell őket nevelni.És a férjem ha itt van mellettem ez nem történhet meg.Gyakorlatilag csak a családomra gondoltam.Más nap jöttem rá nekem itt még dolgom van.Az óta nagyon sokat tanultam,fejlődtem.Istennek hála itt vagyok.Kutatok a feladatom után,érdekes dolgok ezek.
    Szeretettel: egy anya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anyuka!

      Örömmel tölt el, hogy itt vagy köztünk, és továbbra is szeretettel lehetsz szeretteid iránt, és így nevelheted és taníthatod ugyanerre gyermekeid. Igen, sokszor maga az ébredés, a tisztánlátás is együtt érkezik ilyenkor, de persze érkezhetnek más képességek is. Örülök neki, hogy saját fejlődésedre is figyelsz, ha a szeretet vonalát fogod követni, nagyon sokat fogsz még erősödni, tanulni, és biztos lehetsz benne, hogy nem lesz több baleseted sem.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Cedamus magus en lattam elozo eletemben parom elhagyott allapotosan en ongyilkos lett

      Törlés
    3. Kedves Márta!

      Ez egy szomorú megélés, sajnos azt kell mondanom, hogy ennek a léleknek, aki párod volt előző életedben, újra hasonlatos akadályokkal kell szembenéznie a következő élet során.

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  2. Mindennel egyet értek, mert átéltem.A történetemet mindig elmesélni hosszú lenne, ezért megírtam egy könyvben.Akit érdekel a honlapomon elolvashatja, mert maga a könyv már elfogyott.Címe: Világvége Világbéke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen kedves Ella! :)

      Szeretettel:
      Carmelian & Cedamus

      Törlés
  3. Kedves Melin Cedamus! Nagyon megfogott ez az írás.Eddig is éreztem,hogy ami velem történt,33 éves kislányom halála, vitt az ezotéria útjára.Minden ami ezzel kapcsolatos, elolvasom.Nagyon szeretném kifejleszteni ezt a tudást olyan szintre,hogy bizonyosságot is nyerhessek,van élet a halál után, a kislányom jól van.Szeretnék kézzel fogható jeleket látni,érezni,hogy velem van és üzen nekem.Milyen irányban induljak? Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mária!

      Sajnálom megélésed! Minden tudás fejleszthető, minden képesség ott lakozik bennünk, csak elő kell tudni hozni. Nem szükséges hozzá megélés, csak sok esetben karmikus okok gátolnak sokakat ebben.

      Ettől függetlenül, ha energiánk tisztulnak, ha emelkedettebbekké válnak, akkor a képességeink is előtörhetnek csupán önmaguktól is, nem is szükséges hozzá konkrétan az, hogy tanuljunk egy-egy konkrét képesség használatát. A fejlődés mindig a szeretet mértékével mérhető, ha ez erősödik bennünk, akkor már rezgéseink tisztábbakká is válnak. Ennek eléréséhez mindig könyveimet ajánlom elsősorban, és tudod a legújabb könyv (Így hallod meg a lelked és rajta keresztül Istent), már egy teljes gyakorlati tanítás, magának fejlődés meggyorsítására. A lélekkommunikáció elérésével pedig akár a saját, akár mások lelkét képes leszel elérni! :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
  4. Nem igazán értem az írást. Egy baleset miért szüntetné meg a blokkolásokat, amik gátolták a spirituális képességeket?
    Szóval ha halál közeli élményt intézek magamnak, akkor az én képességeim is előtörnek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lélek!

      A karma az, ami gátolja a lélekfejlődés során az előrelépéseket, maga a karma az, amely ezáltal bizonyos képességek előhozatalát gátolja. Jelen esetben a cikk viszont arról szól, hogy a korábban meglévő, de időközben elvesztett képességek miért térnek vissza egy-egy súlyos baleset után.

      Azzal, ha halálközeli élményt idézel elő nem előrefelé fogsz lépni fejlődésed útján, hanem visszafelé, így csak távolabb kerülsz attól, hogy képességeid előtérbe kerüljenek. Képességeid megerősödéséhez az Így hallod meg a lelked és rajta keresztül istent c. könyvet ajánlom. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés
    2. Kedves Cedamus meg Carmelian nekem olyan kepessegem lett ha meg nezek-e videót A dárda véget film gazdaja több regi eletemben párom volt es mostani öt Szeretem legjobban es mos ö azert szenved ment mindketten AZ elötti eletben egyforma bunosok voltunk mind 2 ez karmaja!!!

      Törlés
    3. En Nem tudom meg válaszolni Te válaszoljra kedves Cedamus!!!

      Törlés
  5. Kétszer születtem már újra egyszer egy komoly karambol után 100km/h-val fának ütközötem, pár éve leukémiás lettem azt is túléltem 3éve volt a transzplantációm volt párszor halál közeli élményem és semmi képességem nincs, volt, lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Attila!

      Azért mert valakinek balesete volt, az nem jelenti azt, hogy automatikusan képességek jönnének elő. Mindez azokra vonatkozik, akiknek idevonatkozó karmájuk volt, és már korábban is használták képességeiket. Ezen képességek pedig azon életszakaszra vagy akár több életre voltak úgymond blokkolva, amíg a karmájuk meg nem szűnt! Ettől függetlenül örömmel tölt el, hogy ilyen súlyos esetek után is köztünk vagy!! :) Eljön majd az ideje, hogy bizonyos képességek benned is felfognak erősödni! Ebben nagyszerű segítségedre lesz az Így hallod meg a lelked és rajta keresztül istent című könyvünk, mely egy gyakorlati tanítás. :)

      Szeretettel:
      Cedamus

      Törlés